ثبت رکورد تولید فنر پارابولیک در گروه فنرسازی زر

معاون اجرایی شرکت فنرسازی زر از ثبت رکوردی تازه در تولید فنر پارابولیک و رشد قابل توجه ظرفیت تولید این مجموعه خبر داد. مهندس حسین بینشیان با اعلام آمار رسمی تولید گفت: روند تولید فنر پارابولیک در سال‌های اخیر به‌صورت مستمر صعودی بوده و در سال ۱۴۰۴ به بالاترین سطح خود رسیده است.

به گفته وی، این شرکت موفق شد در تاریخ 13 بهمن ماه سال جاری  رکورد تولید کل سال 1403 را به میزان  1030 تن در کارنامه خود ثبت نماید و پیش بینی می‌شود با توجه به پایداری عملکرد تجهیزات و ارتقاء بهره‌وری نیروی انسانی، تولید کل سال 1404 این محصول  به مقدار 1250 تن خواهد رسید و رشد 21 درصدی نسبت به سال گذشته نیز به ثبت خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی؛ مهندس بینشیان این موفقیت را حاصل حمایت‌های مدیریت ارشد و برنامه‌ریزی هدفمند، اورهال کردن کل سیستم، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و تلاش نیروی انسانی متخصص مجموعه دانست و تأکید کرد که تمرکز بر ارتقای کیفیت و افزایش بهره‌وری، نقش مهمی در تحقق این رشد داشته است.

معاون اجرایی فنرسازی زر خاطر نشان کرد؛ فنر پارابولیک به‌عنوان نسل جدید فنرهای شمشی، با طراحی مهندسی‌ شده خود موجب بهبود عملکرد سیستم تعلیق خودروهای نیمه سنگین و تجاری شده و نسبت به فنرهای معمولی، وزن کمتر، دوام بیشتر و به لحاظ عملکرد انعطاف پذیر است. هرچند قیمت اولیه آن بالاتر است، اما به دلیل کاهش هزینه‌های نگهداری و کاهش مصرف سوخت خودرو به دلیل وزن کمتر در بلندمدت مقرون ‌به‌ صرفه بوده و حدود ۲5 درصد ارزش افزوده بیشتری نسبت به فنرهای تخت ایجاد می‌کند.

وی همچنین با اشاره به رشد تقاضا برای خودروهای تجاری سبک و تمرکز صنعت بر کاهش مصرف سوخت و آلایندگی، از افزایش استقبال بازار از این محصول خبر داد و افزود: توسعه ظرفیت تولید در راستای اهداف گروه خودروسازی سایپا و حضور پررنگ‌تر در بازارهای داخلی و صادراتی در دستور کار شرکت قرار دارد.